Update februari ’24

Het is alweer februari en de tijd vliegt. Tijd voor een update!.

Oprichting
Inmiddels is onze inschrijving bij Scouting Nederland voor elkaar. We zijn een officiële Scoutinggroep. Op dit moment wordt het statuut van onze groep door de juridisch experts van Scouting Nederland bekeken of het waterdicht is. Dan komt het formele akkoord op het statuut en kunnen we naar de notaris en Kamer van Koophandel. Dan kunnen we ook starten met het werven van leden!
Het plan is nog steeds om per 1 april te beginnen met de opkomsten. Via onze site en socials zullen we jullie op de hoogte houden.

Lelievlet
Zoals je al hebt kunnen lezen mogen we de vloot van de WSV Nulde jeugd gebruiken. Daar zijn wij enorm blij en dankbaar mee. En wij vinden dat een waterscout op een Lelievlet moet varen. Vandaar dat we Vlet 84 hebben overgenomen. Zoals je in het dagboek van Vlet 84 kan lezen gaat het nog wel even duren voordat ze het water in kan. Na wat rondvragen kregen wij het aanbod van de N.S Rambonnetgroep uit Elburg dat wij een ongebruikte vlet van de groep mochten lenen!

Hulp
Het is bijna onwerkelijk hoeveel raad en daad ons aangeboden wordt! We kunnen alle hulp goed gebruiken en meer hulp is nog steeds welkom. Wat ontbreekt er nog aan ons geluk? Onze grootste uitdaging op dit moment zijn de geldzaken en ledenwerving.

We zoeken naar iemand die ons kan helpen bij het werven van fondsen door contact te leggen met mogelijke sponsoren en subsidieverstrekkers. Ook zoeken we naar iemand die de geldzaken wil beheren en zich in een rol als penningmeester thuis voelt.

Ook voor de ledenwerving zoeken we iemand die goed is met marketing. We willen in contact komen met kinderen via social media. Weet jij hoe dat moet en kan jij content maken en weet jij hoe je dit in een campagne omzet? Dan wordt jouw hulp dankbaar ontvangen!

Je kan ons eenvoudig bereiken via onze contactpagina of je direct inschrijven via de aanmeldpagina.